Gratulerer og takk for vel gjennomført jobb!

Da er NM landevei 2015 vel i havn og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på vårt arrangement. Spesielt hyggelig avr det at så mange lokale hevdet seg og at finalen sist søndag ble kronet med seier til Edvald

Det er mange som har lagt ned mange timer – både i forkant av, under og ikke minst etter arrangementet. Dette er en uvurderlig jobb og det er utallige dugnadstimer som er utført i denne forbindelse. Om vi har forskjellige roller så er alle funksjoner like viktige under arrangementet og derfor ekstra hyggelig når brikkene faller på plass og alle gjør jobben sin. Jeg vil benytte anledninger til å takke hver og en av dere som, på ett eller annet vis, har vært involvert i arrangementet. Den innsats dere har lagt ned har vært av stor betydning for at arrangementet ble så vellykket. Det har faktisk kommet tilbakemelding på at dette er – TIDENES NM Landevei.

TAKK!

Syklehilsen fra
NM Landevei 2015
Gunnar Elvsveen
leder hovedkomitéen

Reklamer
This entry was posted in Nyheter by fylkesmannenoppland. Bookmark the permalink.

About fylkesmannenoppland

Fylkesmannen arbeider for at Oppland skal være et godt fylke å bo og arbeide i. Vi passer på at du får rettighetene dine slik Stortinget har bestemt. Det gjelder blant annet barnehage og skole, helse- og sosialtjeneste. Vi slår ring om miljøet, og arbeider for landbrukets framtid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s